1η Θεματική Παρουσίαση του Autogreeknews για τις Σύγχρονες Υπηρεσίες στο χώρο του Αυτοκινήτου

Με επιτυχία στέφθηκε η 1η Θεματική Παρουσίαση «Σύγχρονες Υπηρεσίες στο χώρο του Αυτοκινήτου» που διοργάνωσε το www.autogreeknews.gr την Παρασκευή 09 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Acropolis Hill.

Στόχος της όλης εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ασφάλισης Αυτοκινήτου, του After Sales και της Αεριοκίνησης (Φυσικό Αέριο), αλλά και να αναλυθούν τα οφέλη που έχει ο καταναλωτής εφόσον εκμεταλλευτεί αυτές τις νέες δυνατότητες μέσα στην οικονομική κρίση της εποχής.

Ειδικότερα, στο κομμάτι της Ασφάλισης Αυτοκινήτου, η κα. Στέλλα Ζουλινάκη, Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Feel Safe Insurance, παρουσίασε όλες τις πρόσφατες αλλαγές στον κλάδο και έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχει ο ασφαλιζόμενος όταν κλείνει το δικό του συμβόλαιο.

Στο AfterSales, ο κ. Ιάκωβος Αλμασίδης, Διευθυντής After Sales της Teoren Motors, αναφέρθηκε στο πόσο έχουν διευρυνθεί πλέον οι Υπηρεσίες After Sales και τι προσφέρουν στον καταναλωτή, μίλησε επίσης για τις νέες απαιτήσεις των milennials πελατών, αλλά και τόνισε τη σημασία των Γνήσιων Ανταλλακτικών κατά τη συντήρηση και επισκευές.

Πολύ ενδιαφέρον είχε και η ομιλία του κ. Πέτρου Καραμπίλα, Τεχνολόγου-Μηχανικού Οχημάτων και Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου Ι.Δ.Ε.Ε.Α. για το Φυσικό Αέριο ως καύσιμο, την οικονομία που προσφέρει, την εξέλιξή του στη χώρα μας, αλλά και το μέλλον του μέσα στις νέες εξελίξεις που φέρνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος, στην 1η Θεματική Παρουσίαση του Autogreeknews ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων κ. Άκης Αγγελάκης έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές και μίλησε για τις Στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ. για την επιχειρηματική τους «επιβίωση» μέσα σε καιρούς κρίσης.

Δείτε τα βίντεο από τις παρουσιάσεις των Ομιλητών.

Get it on Google Play Download on the App Store