Το μέλλον στο χρώμα του αυτοκινήτου (+video)

Κάθε χρόνο η BASF εκπονεί μία δική της έρευνα η οποία αφορά το μέλλον των χρωμάτων για τα αυτοκίνητα και φέτος παρουσίασε έναν πίνακα με 65 δείγματα χρωμάτων, τα οποία η εταιρεία πιστεύει πως θα είναι τα πιο δημοφιλή στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια.

Η εταιρεία δημιούργησε τα συγκεκριμένα δείγματα, τα οποία μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω εικόνα, μέσα από μία ευρεία συλλογή δεδομένων, τα οποία λαμβάνουν υπόψη ακόμη και τις κλίσεις που επικρατούν στην σύγχρονη τέχνη.

Μάλιστα τα αποτελέσματά της είναι τόσο λεπτομερή που είναι διαφορετικά για κάθε ήπειρο. Για την Ευρώπη λοιπόν, που μας αφορά άμεσα, η BASF προβλέπει μία στροφή σε ρετρό χρώματα αλλά και πιο πρίμιουμ αποχρώσεις. Τα χρώματα που αντικατοπτρίζουν καλύτερα λοιπόν τις τάσεις αυτές είναι το κεραμιδί, το χρυσό ματ και το μεταλλικό πράσινο ματ.

Από την άλλη για την Βόρεια Αμερική, η BASF προβλέπει πως τα χρώματα που θα επικρατήσουν θα είναι ουδέτερα και συγκεκριμένα θα είναι το μαύρο, το ασημί, το λευκό και το γκρι. Μένει λοιπόν να δούμε αν στην επόμενη πενταετία θα δικαιώσει την BASF. Το παραπάνω χρωματολόγιο είναι ενδεικτικό για το τι θα πρέπει να περιμένουμε σύμφωνα με την εταιρεία, την επόμενη πενταετία.

Διαβάστε ακόμη:

Την απαγόρευση των diesel πριν το Euro6 ετοιμάζει η πόλη του Μονάχου

Σε ισχύ τα τέλη κυκλοφορίας ανά μήνα: Όλες οι λεπτομέρειες

Ελπίδες για νέο Mitsubishi Evo αλλά…

Get it on Google Play Download on the App Store