Porsche Exclusive Top 5 (+video)

Η Porsche συνεχίζει την σειρά με τα Top 5 videos της, παρουσιάζοντας κάθε φορά τα πέντε κορυφαία αυτοκίνητα ανά θεματικές ενότητες, όπως τις ορίζει η ίδια. Αυτή τη φορά θα δούμε τα πέντε κορυφαία αυτοκίνητα του ειδικού τμήματος της μάρκας, ονόματι Exclusive.

Το Porsche Exclusive λοιπόν είναι το ειδικό τμήμα της εταιρίας το οποίο δραστηριοποιείται από το 1986 και φροντίζει για την εξατομίκευση των αυτοκινήτων της μάρκας, προκειμένου να ταιριάζουν περισσότερο με τα γούστα των ιδιοκτητών τους.

Δείτε επίσης: Τα 5 καλύτερα πρωτότυπα της Porsche

Αυτή τη φορά λοιπόν θα δούμε τα πέντε κορυφαία δημιουργήματα του τμήματος Porsche Exclusive με την βοήθεια του Boris Apenbrik, διευθυντή του τμήματος.

Τα αυτοκίνητα που θα παρελάσουν από τις οθόνες μας είναι τα 911 Club Coupe, 911 Speedster, 911 SportClassic, 911 Turbo S (964).

Περιέργως, στο νούμερο ένα δεν βλέπουμε να φιγουράρει κάποιο αυτοκίνητο αλλά η πεποίθησή της πως το επόμενο δημιούργημα της Porsche Exclusive θα είναι και το καλύτερο. Μία άποψη που εκφράζεται μέσω ενός σκεπασμένου πρωτότυπου, το οποίο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store