Rimac Concept_One: Το ηλεκτρικό που ντροπιάζει Ferrari

Μπορεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να μην έχουν γίνει ακόμη η καθημερινότητά μας, παρόλα αυτά, είναι και αυτά αυτοκίνητα όπως και τα υπόλοιπα συμβατικά και κάνουν και facelift. Το Rimac Concept_One ανανεώθηκε λοιπόν και είναι ακόμη πιο ισχυρό και πιο γρήγορο.

Η παγκόσμια εμφάνισή του έγινε στην έκθεση της Γενεύης και πλέον έχει να επιδείξει ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα και βελτιωμένες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, το Rimac Concept_One πλέον αποδίδει 1.224 ίππους από 1.088, τιμή η οποία το καθιστά ακόμη πιο γρήγορο, καθώς πλέον κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δλ.

Δείτε επίσης: Δείτε σε ένα συγκλονιστικό video νεκροταφείο με supercars

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως για το 0-200 χλμ./ώρα χρειάζεται σχεδόν 6,0 δλ. ενώ για το 0-300 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 14,0 δλ. Όσον αφορά στην τελική του ταχύτητα, αυτή είναι στα 355 χλμ./ώρα.

Το ανανεωμένο Rimac Concept_One όμως δεν έχει να επιδείξει μόνο ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, καθώς έχει επιπλέον μεγαλύτερη μπαταρία (90 kWh) που του χαρίζει αυτονομία 350 χιλιομέτρων, παρά την αύξηση του βάρους κατά 50 κιλά (1.900 κιλά ζυγίζει συνολικά).

Get it on Google Play Download on the App Store