Νέο τεύχος του free press περιοδικού του autogreeknews.gr!

Κυκλοφορεί αύριο, Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 το δεύτερο τεύχος του free press περιοδικού του autogreeknews.gr. Με μια πλήρως ανανεωμένη, πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη για το αυτοκίνητο, σε 36 άκρως ποιοτικές και μεγαλύτερες σελίδες, θα διανεμηθεί δωρεάν στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Στο νέο free press περιοδικό του www.autogreeknews.gr μπορείτε αρχικά να βρείτε την πλήρη δοκιμή του νέου Citroen C3 με τον κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο ξεχωρίζει για το μοντέρνο του σχεδιασμό, τις υψηλές ανέσεις, οικονομία και πρακτικότητα.

Επίσης, οδηγούμε το νέο Renault Megane 1.5 dCi και δοκιμάζουμε πολλά ακόμα νέα μοντέλα, όπως είναι το SEAT Ateca 1.0 EcoTSI, το Opel Mokka X 1.6 CDTI 4×4, τη BMW X1 sDrive 16d, το Ford Focus 1.0 EcoBoost ST-Line, το Αbarth 124 Spider και το Nissan Qashqai 1.5 dCi.

Επιπλέον, κάνουμε δοκιμή κατανάλωσης με το ανανεωμένο VW eco up! με τον κινητήρα φυσικού αερίου και σας παρουσιάζουμε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Skoda, καθώς και πότε θα αντικατασταθούν τα 30 best sellers αυτοκίνητα της αγοράς.

Στο νέο Autogreeknews Magazine θα ενημερωθείτε ακόμα όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν περάσετε το αυτοκίνητό σας από ΚΤΕΟ, αλλά και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν και μετά την τοποθέτηση κιτ LPG.

Get it on Google Play Download on the App Store