Στο σφυρί η Ferrari του Mike Tyson. Θα φέρει πολλά λεφτά!

Η Ferrari F50 είναι μία από τις πιο σπάνιες, σύγχρονες Ferrari καθώς έχει κατασκευαστεί σε μόλις 349 μονάδες και κάθε φορά που μία από αυτές βγαίνει στο σφυρί μιλάμε για είδηση. Πόσο μάλλον όταν ο πρώτος ιδιοκτήτης της Ferrari που δημοπρατείται ήταν ο Mike Tyson.

Η Ferrari F50 παρουσιάστηκε το 1995 και ήταν ουσιαστικά η συνέχεια της F40 καθώς η μία είχε δημιουργηθεί για τα 40 χρόνια της μάρκας και η άλλη για τα 50 χρόνια της. Η συγγένειά τους μοιάζει φυσικά και στην εμφάνιση με την F50 πάντως να μην φτάνει ποτέ το θρύλο της F40.

Η συγκεκριμένη που βλέπουμε εδώ θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s και έχει σειριακό αριθμό 220 και ο πρώτος άνθρωπος που την οδήγησε ήταν ο Αμερικάνος πυγμάχος και παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Mike Tyson, ο οποίος ήταν ο πρώτο ιδιοκτήτης της.

Δείτε επίσης: Η Ferrari των 10.000.000 ευρώ

Το ειδικό τμήμα της Ferrari εγγυάται για την γνησιότητα της συγκεκριμένης Ferrari F50, η οποία έχει διανύσει μόλις 9.167 χλμ. και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οίκου δημοπρασιών, το ιταλικό supercar αναμένεται να αλλάξει χέρια για περίπου 2.000.000 δολάρια.

Για την ιστορία να πούμε πως η Ferrari F50 εξοπλίζεται με έναν V12 4.7 λτ. που αποδίδει 520 ίππους και συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο για να περάσει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store