Πωλείται Mercedes E-Class pick-up: Το όνειρο κάθε αγρότη

Η αλήθεια είναι πως το pick-up της Mercedes-Benz βρίσκεται προ των πυλών και σύντομα θα το δούμε και στην παραγωγή. Πλέον όμως δεν χρειάζεται να το περιμένουμε, καθώς διατίθεται προς πώληση αυτή η… αγροτική E-Class και μάλιστα σε τιμή που θεωρείται ευκαιρία…

Η Mercedes-Benz παρουσίασε σε πρωτότυπη έκδοση προς το παρόν την X-Class, το pick-up της το οποίο θα βασίζεται στο Nissan Navara και πραγματικά ξεσήκωσε πολλούς που ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν.

Δείτε επίσης: Κόντρα ανάμεσα σε VW Golf και BMW M3 είχε άδοξο τέλος (+video)

Όμως πλέον αν καίγεστε για… αγροτικό με το σήμα της Mercedes μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν εδώ την μεταποιημένη E-Class από την ειδική στο είδος της εταιρεία, ονόματι Binz.

Η Binz βασίστηκε για την δημιουργία της E-Class pick-up σε μία E280 W210 του 1999. Το μοντέλο της έχει αερανάρτηση με ρυθμιζόμενο ύψος, ενώ η καμπίνα είναι απαράλλαχτη και διαθέτει την ποιότητα αλλά και τις ανέσεις του κανονικού μοντέλου. Μάλιστα οι χώροι στο εσωτερικό έχουν παραμείνει ίδιοι, καθώς η καμπίνα δεν μίκρυνε για να προστεθεί η καρότσα.

Συνολικά τρία αυτοκίνητα είχαν κατασκευαστεί από την Binz τα οποία και είχαν πωληθεί για περίπου 95.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη έχει διανύσει 238.000 χλμ. και πωλείται στα 22.000 ευρώ. Εδώ μπορείτε να βρείτε την αγγελία της.

 

Get it on Google Play Download on the App Store