Πωλείται η υπερσπάνια BMW M3 E36 Lightweight

Η εικονιζόμενη BMW είναι η M3 E36 Lightweight και έχουν κατασκευαστεί σαν και αυτήν ακόμη 120 περίπου (δεν είναι γνωστός ο αριθμός επισήμως), ενώ δεν ξέρουμε πόσες έχουν επιζήσει μέχρι σήμερα. Είναι λογικό λοιπόν, όταν μία από αυτές πωλείται, να γίνεται είδηση!


Η συγκεκριμένη έκδοση της BMW M3 E36 προοριζόταν για αγωνιστική χρήση και όπως λέει και το Lightweight στο όνομά της ήταν ελαφρωμένη σε σχέση με τις απλές BMW M3 της εποχής. Ήταν βαμμένη αποκλειστικά σε λευκό χρώμα με αγωνιστικά αυτοκόλλητα σε μορφή καρό σημαίας στα χρώματα του Motorsport Division.

Δείτε επίσης: Ηδονική BMW M4 αυξομειώνει την απόστασή της από το έδαφος (+video)

Η BMW είχε καταφέρει να μειώσει κατά 90 κιλά το βάρος της χάρη στις πόρτες από αλουμίνιο, την μειωμένη ηχομόνωση αλλά και τον εξοπλισμό ο οποίος δεν περιελάμβανε πολλές ηλεκτρικές ευκολίες (κλιματισμό, ηχοσύστημα κλπ).

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μόλις 100 μίλια στο οδόμετρο (161 χιλιόμετρα) και είναι η δεύτερη φορά που πωλείται, ενώ όπως είναι λογικό για τα χιλιόμετρά του, βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. Μάλιστα συνοδεύεται από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας. 

Αυτή τη στιγμή η τιμή της είναι στα 132.000 δολάρια και μπορείτε να δείτε εδώ την αγγελία της αλλά και την εξέλιξη της τιμής της.

 

Get it on Google Play Download on the App Store