4θυρη Mustang; Yes or No;

Ok, μπορεί προς το παρόν η Ford να μην έχει στα σχέδιά της να μας φέρει μια σεντάν έκδοση της Mustang, όμως ο γνωστός μας X-Tomi δημιουργεί μια δική του εικόνα για το πως μπορεί να είναι μια οικογενειακή έκδοση του muscle car της Ford και μας την παρουσιάζει.


Το ζήτημα με την πρόταση του X-Tomi δεν έχει να κάνει με το πόσο επιτυχημένη είναι η δημιουργία του σχεδιαστή ή πόσο όμορφη είναι τελικά η 4πορτη Mustang του, αλλά το κατά πόσο οι φανατικοί φίλοι του ιστορικού μοντέλου, αλλά και η Ford, θα ήθελαν να υπάρξει μια τέτοια έκδοση.

Ανταγωνισμός υφίσταται, αφού μια 4θυρη Mustang θα μπορούσε να σταθεί απέναντι σε μοντέλα π.χ. όπως το Dodge Charger, ενώ είναι σίγουρο ότι μια τέτοια εκδοχή θα μπορούσε να βρει κοινό στους φίλους της Mustang που θέλουν να βολέψουν και τα παιδιά τους μέσα στο αγαπημένο τους αυτοκίνητο, από την άλλη όμως μια τέτοια έκδοση είναι σίγουρο ότι θα χάλαγε τον χαρακτήρα του ιστορικού μοντέλου.

Διαβάστε ακόμα: 750 άλογα για τη νέα Shelby Super Snake Mustang (+video)

Σε κάθε περίπτωση, η πρόταση του X-Tomi παραμένει απλά μια πρόταση, βασιζόμενη πάνω στην ανανεωμένη γενιά της Mustang, η οποία θα έρθει το ερχόμενο Φθινόπωρο στα παραδοσιακά της κουπέ και κάμπριο αμαξώματα, αλλά σίγουρα όχι σε 4πορτο σεντάν. Από εκεί και πέρα για το τι μπορεί να έχει στο μυαλό της η Ford για το μέλλον κανείς δεν ξέρει…


Get it on Google Play Download on the App Store