Έτσι περνούν ηρωίνη στην Ελλάδα, μέσα σε ζάντες (+video)

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη 34χρονου, υπηκόου Αλβανίας ο οποίος προσπάθησε να περάσει από την Τουρκία στη χώρα μας 5.625 χλγρ. ηρωίνης μέσα στις ζάντες του αυτοκινήτου του.

Ο 34χρονος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και είχε σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης.

Δείτε επίσης: Έρχεται νέο χαράτσι στα αυτοκίνητα. Δείτε ποιους αφορά

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των ελληνικών αρχών, με τις ομόλογες αλβανικές αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στο εσωτερικό των δύο χωρών, εντοπίστηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος πίαστηκε ενώ προσπαθούσε να εισέρθει στην Ελλάδα από την Τουρκία, διαμέσου του Συνοριακού Σταθμού Κήπων, έχοντας επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών του αυτοκινήτου του, 5.625 χλγρμ. ηρωίνης τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Δείτε στο video παρακάτω πως αποθηκεύτηκε η ηρωίνη μέσα στις ζάντες του αυτοκινήτου.

 

Get it on Google Play Download on the App Store