Η αγγελία πώλησης της Maserati του Lionel Messi

Η Maserati Gran Turismo MC Stradale είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της ιταλικής μάρκας και κοστίζει αρκετά λεφτά. Πόσο μάλλον όταν από το κάθισμά της έχει περάσει και ο Lionel Messi, ο οποίος είχε το αυτοκίνητο στην κατοχή του για κάποιο διάστημα

Η συγκεκριμένη Maserati Gran Turismo MC Stradale, πάλαι ποτέ απόκτημα του Αργεντινού σταρ της Μπαρτσελόνα, είναι σε μαύρο ματ χρώμα και έχει αρκετές κόκκινες λεπτομέρειες στο αμάξωμά της, ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου που φοράει.

Δείτε επίσης: Το αστέρι του Cristiano Ronaldo

Η συγκεκριμένη έκδοση της Maserati Gran Turismo είναι εστιασμένη στη χρήση πίστας, είναι πιο ελαφριά κατά 110 κιλά περίπου, ενώ  χρησιμοποιεί ανθρακονήματα σε διάφορα μέρη του αμαξώματός της καθώς και στα αεροδυναμικά βοηθήματα που φέρει.

Να θυμίσουμε πως η Maserati Gran Turismo MC Stradale παίρνει πνοή από έναν βενζινοκινητήρα V8 4.7 λτ. ο οποίος αποδίδει 450 ίππους και της χαρίζει τελική ταχύτητα 303 χλμ./ώρα

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη, η οποία πλέον πωλείται, είναι μοντέλο του 2012, έχει διανύσει 46.000 χλμ. και τιμολογείται στα 119.900 ευρώ. Εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία της.

Get it on Google Play Download on the App Store