Αυτό είναι το νέο supercar του Conor McCregor. Ο ίδιος το αποκαλεί «πειραγμένο»

O Ιρλανδός Conor McGregor χτίζει γρήγορα τη φήμη γύρω από το όνομά του καθώς μέσα σε μόλις τρία χρόνια τα έχει πάει εξαιρετικά στο UFC (Ultimate Fighting Championship). Δείτε λοιπόν ποιο είναι το νέο του τετράτροχο καμάρι το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «πειραγμένο».

Το «πειραγμένο» αυτοκίνητό του είναι μια λαχανί Lamborghini Aventador, η οποία εμφανίστηκε στο προφίλ του McGregor στο Instagram (μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Thenotoriousmma) και όπως είναι λογικό, σκόρπισε πανικό στο λογαριασμό του.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Cristiano Ronaldo, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί τέρας!

Αυτό δεν είναι το μόνο αυτοκίνητο στη συλλογή του Ιρλανδού αθλητή, καθώς έχει στο γκαράζ του μία BMW i8, μία Cadillac Escalade, δύο Rolls-Royce (μία Dawn και μία Drophead) και αρκετά ακόμη αυτοκίνητα, μικρότερης αξίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ρεκόρ του McGregor στο UFC από τον Απρίλιο του 2013 έως και σήμερα είναι εννέα νίκες και μία μόλις ήττα, ενώ πολλοί τον θεωρούν τον πιο διασκεδαστικό αθλητή πολεμικών τεχνών, λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα του και του τρόπου που αγωνίζεται…

Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις, ο Ιρλανδός έχει κερδίσει από την ενασχόλησή του με το UFC περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ. 

Get it on Google Play Download on the App Store