Αυτοκίνητο στη θάλασσα στη Μυτιλήνη. Δύο νεκροί. (+video)

Τραγωδία με δύο νεκρούς έφηβους και άλλους τρεις που απεγκλωβίστηκαν εγκαίρως συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στη Μυτιλήνη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα. Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγα μέτρα από το Παλαιό Δημαρχείο.

Οι δύο νεκροί είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι (οδηγός και συνοδηγός) οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα τους εγκαίρως με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να βρουν τραγικό θάνατο. Οι άλλοι τρεις επιβάτες που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα κατάφεραν να απεγκλωβιστούν πριν το ΙΧ να βυθιστεί εντελώς, καθώς άνοιξαν τις πίσω πόρτες.

Δείτε επίσης: Γυναίκα οδηγεί το Toyota RAV4 χωρίς λάστιχο και με σπασμένη ζάντα (+video)

Το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης προς το Παλαιό Δημαρχείο και για άγνωστο, μέχρι στιγμής λόγο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και έπεσε στη θάλασσα.

Προς το παρόν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σκασμένο εμπρός ελαστικό και απειρία του οδηγού. Αξίζει να σημειώσουμε πως μετανάστες που ήταν στο σημείο έπεσαν στη θάλασσα για να βοηθήσουν τους επιβάτες μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: Lesvosnews.gr

Get it on Google Play Download on the App Store