Η Skoda ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό της κάνοντας ρεκόρ

Οι Τσέχοι της Skoda θα ανοίξουν φέτος σαμπάνιες πιο νωρίς από την πρωτοχρονιά, καθώς κατάφεραν να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τις 1.000.000 μονάδες, από τα μέσα Νοεμβρίου, θέτοντας έτσι νέο ρεκόρ για την ίδια τη μάρκα.

Λογικό είναι λοιπόν να μην έχει τέλος η εξέλιξη της Skoda και η άνοδός της εμπορικά, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα έχει τη χαρά να πανηγυρίσει. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις πωλήσεις της οι οποίες φέρνουν και λεφτά στα ταμεία για νέα μοντέλα και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Και είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται τόσο νωρίς (από το Νοέμβριο), ενώ οι άνθρωποι της μάρκας κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ πωλήσεων μέχρι το τέλος του έτους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως χάρη σε αυτή την επίδοση η Skoda ξεπερνά για τρίτη σερί χρονιά τις 1.000.000 πωλήσεις.

Για την ιστορία να πούμε πως το δημοφιλέστερο μοντέλο στην γκάμα της και συνεπώς αυτό που συνέλαβε τα περισσότερα για το ρεκόρ είναι η Octavia, με 361.000 πωλήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Τα πάντα για το νέο Skoda Kodiaq

Τα όνειρα της Skoda για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον είναι φυσικά δεδομένα αλλά και βάσιμα, καθώς το 2017 θα προστεθεί στην γκάμα της τόσο το SUV Kodiaq, όσο και η ανανεωμένη Octavia. Δύο μοντέλα που αναμένεται να πουλήσουν πολύ καθώς το πρώτο δραστηριοποιείται σε μία άκρως δημοφιλή κατηγορία και το δεύτερο παραδοσιακά αποτελεί το best seller της μάρκας. 

Get it on Google Play Download on the App Store