Πωλείται Volkswagen Jetta Limo με έξι πόρτες για 4.500 ευρώ!

Αναζητάτε ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να μεταφέρει έως 8 επιβάτες και να είναι σεντάν αντί για πολυχρηστικό ή βανάκι και να κοστίζει κάτω από 5.000 ευρώ; Ιδού λοιπόν η ευκαιρία! Λιμουζίνα Volkswagen Jetta Mk2 με 6 πόρτες, στην τιμή των 4.900 δολαρίων (σχεδόν 4.500 ευρώ).

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι του 1992, μετασκευάστηκε πριν από 20 εταιρεία από εταιρία στον Καναδά η οποία ειδικεύεται σε τέτοια αμαξώματα, ενώ δέχτηκε μια πλήρη ανακατασκευή πριν από ενάμιση χρόνο. Στα 23 χρόνια που κυκλοφορεί έχει διανύσει 180.000 μίλια (290.000 χλμ.). Οι μετατροπές που έχει δεχτεί είναι πολλές, τόσο μηχανικές όσο και αισθητικές από το πλάι κυρίως, όπου σύμφωνα με την αγγελία, και οι έξι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν κανονικά.

Ωστόσο έχει και τα προβληματάκια του, όπως ότι ο κινητήρας «καπνίζει» στην εκκίνηση, η στεγανότητα των θυρών δεν είναι η καλύτερη στην έντονη βροχή, τα ηχεία θέλουν αναβάθμιση και ότι ο χώρος στα πίσω καθίσματα δεν είναι και τόσο τεράστιος για έξι άτομα. Για τον κινητήρα δεν γίνεται σαφές ποιο μοτέρ ακριβώς φοράει, εκτός από το ότι προέρχεται από Mk3, είναι 8βάλβιδο με ψεκασμό και με υδραυλικό συμπλέκτη από Mk3 TDI.

Get it on Google Play Download on the App Store