Μικρό Range Rover Stormer με βάση το νέο Suzuki Vitara

Σε downsizing κινητήρων αλλά και αμαξωμάτων προχωρούν συνεχώς πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους αγοραστές αλλά και για να μειωθεί ο μέσος όρος τους σε εκπομπές CO2. Ακόμα και παραδοσιακές πολυτελείς εταιρείες έχουν κατέβει κατηγορίες και έχουν “συρρικνώσει” τους κινητήρες τους με την τοποθέτηση turbo και υβριδικών συνόλων.

Στην περίπτωση της Range Rover, το μικρότερο μοντέλο της Evoque που παρουσιάστηκε το 2011 έφερε στα ταμεία της μάρκας πολλά εκατομμύρια ευρώ και για την περαιτέρω ανάπτυξη νέων μοντέλων και τεχνολογιών. Στα μελλοντικά σχέδια της Βρετανικής μάρκας (να υπενθυμίσουμε ότι μαζί με την Jaguar ανήκει στην Ινδική Tata) μπορεί να μην υπάρχει η ανάπτυξη ενός ακόμα πιο μικρού Range Rover, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi παρουσιάζει τη δική του πρόταση, για το νέο βασικό Ranger Rover με την ονομασία “Stormer”, χρησιμοποιώντας ως βάση το νέο Suzuki Vitara. Οι εξωτερικές “μεταποιήσεις” εστιάζονται στην αλλαγή της μάσκας, στα πιο σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, στις νέες ζάντες και στην τοποθέτηση του λογότυπου Range Rover στο καπό. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ενδιαφέρον, ενώ με τις πινελιές πολυτελείας της Range Rover δεν θα ήταν μια άσχημη ιδέα.

Get it on Google Play Download on the App Store