Το Αμερικάνικο υπεραυτοκίνητο των 1.700 ίππων!

Η Lyons Motor Car ανακοίνωσε ότι το υπεραυτοκίνητο LM2 Streamliner θα κάνει πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στις αρχές Απριλίου. Προς το παρόν το αυτοκίνητο παρουσιάζεται μόνο μέσω ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων, αν και σχεδιαστικά του λείπει η καλαισθησία τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό.

Οι τεχνικές του προδιαγραφές πάντως είναι εντυπωσιακές και ειδικά όσον αφορά τις αποδόσεις και επιδόσεις. Στο πίσω μέρος του κατασκευασμένου από ανθρακόνημα αμαξώματός του είναι τοποθετημένος ένας V8 biturbo κινητήρας απόδοσης 1.700 ίππων και 2.180 Nm ροπής! Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται με διπλού συμπλέκτη 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την ισχύ σε όλους τους τροχούς. Το υπεραυτοκίνητο επιταχύνει στα 0-60 μ.α.ω. (0-96 χλμ./ώρα) σε 2,2 δευτερόλεπτα και στα 0-100 μ.α.ω. (0-160 χλμ./ώρα) σε 4,1 δλ.

Μερικά ακόμα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, είναι ότι οι πόρτες δε διαθέτουν χειρολαβές και ανοίγουν ή κλείνουν μέσω αισθητήρων αφής, οι καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από 3 οθόνες και ισάριθμες κάμερες, στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη αφής 16 ιντσών και ηχοσύστημα απόδοσης 1000 Watt. Επίσης, τα φρένα είναι διάτρητα κεραμικά με 8πίστονες δαγκάνες εμπρός και 6πίστονες πίσω. 

Get it on Google Play Download on the App Store