Κουίζ: Σε ποια μάρκα ανήκει το καινούργιο αυτό εσωτερικό;




Με την πρώτη ματιά θυμίζει εσωτερικό κορεάτικου μοντέλου κυρίως από την σχεδίαση του τιμονιού και ίσως του ταμπλό, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε και αποτελεί μάλλον έκπληξη. Το εσωτερικό που βλέπετε λοιπόν προέρχεται από το νέο Lada Vesta, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας τον Αύγουστο και αποτελεί αναμφίβολα σχεδιαστικό και τεχνολογικό άλμα για την Ρώσικη εταιρία. Σχεδιαστικό γιατί είναι ότι πιο μοντέρνο έχει ποτέ παρουσιάσει και τεχνολογικό γιατί για πρώτη φορά Lada θα εφοδιάζεται με οθόνη αφής, αλλά και με αυτόματο κλιματισμό.

Επίσης στον εξοπλισμό του νέου Lada Vesta θα υπάρχουν μετωπικοί αερόσακοι, υδραυλικό τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, ABS κ.α.

Το Vesta θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα και θα αντικαταστήσει το γερασμένο μικρομεσαίο Priora. Για την κίνησή του θα φροντίζουν πιθανότατα ο 1.6 λίτρων κινητήρας της Renault με απόδοση 98 ίππων και ένας νέος 1.8 λίτρων ισχύος 125 ίππων. Έμφαση θα δοθεί στους χώρους αλλά και στην ασφάλεια των επιβατών, με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Όσο για την τιμή του υπολογίζεται να ξεκινά από τα περίπου 8.400 ευρώ. 

Δείτε ακόμα: Lada 2107 1.7 Turbo 300 PS είναι άπιαστο! (video)




Get it on Google Play Download on the App Store