Σκουριασμένο BMW i8 με χρυσές ζάντες; Hot or Not;

Το κορυφαίας τεχνολογίας σπορ κουπέ BMW i8 με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό που προκαλεί «κεφαλογυρίσματα» όπου και αν βρεθεί, είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά όπως ανθρακόνημα, αλουμίνιο και πλαστικό. Είναι δυνατόν όμως αυτά τα υλικά να… σκουριάσουν; Φυσικά και όχι, εκτός αν πρόκειται για τεχνητό τρόπο μέσω του car wrapping.


Το εικονιζόμενο «σκουριασμένο» BMW i8 το οποίο ανήκει στο μόλις 20 ετών αμερικάνο τραγουδιστή Austin Mahone, ανέλαβε η εταιρεία MetroWrapz για να το μεταμορφώσει στην κυριολεξία και να το κάνει αγνώριστο. Σίγουρα πολλοί θα είναι εκείνοι που θα αντικρύσουν την σπορ BMW γεμάτοι περιέργεια και θα θελήσουν να την πιάσουν για να διαπιστώσουν αν είναι όντως σκουριασμένη ή όχι. Κάθε πάνελ του αμαξώματος (εκτός ελαχίστων σημείων) έχει ντυθεί με μεμβράνη, ενώ συνδυάζεται με χρυσαφί ζάντες και ίδιας απόχρωσης περίγραμμα στη μάσκα, προφυλακτήρες και το «δακτυλίδι» στα σήματα της BMW.

Εμείς πάντως θα την προτιμούσαμε με τις εργοστασιακές της αποχρώσεις, παρά με την υπερβολική αυτή (έως κιτς) στολή. Εσάς σας αρέσει, ή όχι;

Get it on Google Play Download on the App Store