Τα βελτιωμένα Chevrolet Spark και Aveo

Σε λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες της η έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων και αξεσουάρ SEMA (5-8 Νοεμβρίου), στο Λας Βέγκας και η Chevrolet δίνει μια πρόγευση για τα μοντέλα της που θα παρουσιαστούν. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα πιο δημοφιλή και γνωστά σε εμάς Spark και Aveo (Sonic για τις Η.Π.Α.) με την αρκετά αγριεμένη εμφάνιση και χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από το Chevrolet Spark EV Tech Performance concept, βασίζεται στο ηλεκτρικό Spark και αποδίδει 542 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει στα 0-60 μ.α.ω. (0-96 χλμ./ώρα) σε μόλις 7,5 δευτερόλεπτα. Το βελτιωμένο ηλεκτρικό Spark φέρει επαναπρογραμματισμένο λογισμικό για ταχύτερη επιτάχυνση, δίχρωμο αμάξωμα λευκού – πράσινου, άσπρες πολυάκτινες ζάντες, ελαφρωμένο αμάξωμα, αεροδυναμικά βοηθήματα και στρατιωτικού τύπου flip-up διακόπτη εκκίνησης.

Το Chevrolet Performance Sconic RS (Aveo RS) concept με το κίτρινο αμάξωμα και τις μπλε ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, τροφοδοτείται με τον 1.4 λίτρων turbo κινητήρα με απόδοση άνω των 140 ίππων. Επιπλέον εφοδιάζεται με χαμηλωμένη και πιο σφιχτή ανάρτηση, αλλαγμένο σύστημα εξάτμισης και ψύξης, ενισχυμένα φρένα και πιο σπορ καθίσματα με μαύρο δέρμα και κίτρινες ραφές. Την παρουσία του θα κάνει και το επίσης βελτιωμένο Ricky Carmichael All-Activity Sconic concept, βασισμένο και αυτό στο Sconic RS, αλλά με σατινέ μαύρο χρώμα και ράγες οροφής, το όνομα του οποίου προέρχεται από τον οδηγό αγώνων.

Get it on Google Play Download on the App Store