Εντυπωσιακή BMW M2 με αξεσουάρ M Performance

Το κορυφαίο μικρομεσαίο κουπέ μοντέλο της BMW, η M2 εντυπωσιάζει τόσο με τις επιδόσεις της, όσο και με τη μυώδη εξωτερική της εμφάνιση που τονίζουν τα φουσκωμένα φτερά, οι μεγάλοι εμπρός αεραγωγοί, οι τέσσερις απολήξεις των εξατμίσεων κ.λπ.


Για όσους την κάνουν δική τους ή σκοπεύουν να την αποκτήσουν και θέλουν να να δείχνει ακόμα πιο δυναμική και σπορτίφ, η BMW μέσω του τμήματος M Performance προσφέρει διάφορα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα για τη M2.

Έτσι λοιπόν ο αγοραστής μιας BMW M2 από το Αμπού Ντάμπι την παρήγγειλε με διάφορα “καλούδια” της M Performance, τα οποία συναντώνται στο αμάξωμα αλλά και στο εσωτερικό. Εξωτερικά, η εικονιζόμενη M2 “φοράει” αεροδυναμικό κιτ από ανθρακόνημα, όπως είναι το εμπρός σπόιλερ, τα πλαϊνά στα μαρσπιέ, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και η αεροτομή στο τελείωμα του καπό, συν τους καθρέπτες. Την εξωτερική αλλά και ηχητική αναβάθμιση ενισχύουν με την σειρά τους οι εξατμίσεις της Akrapovic.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τιμόνι M Performance με επένδυση αλκαντάρα και την οθόνη στο κέντρο με τις διάφορες ενδείξεις, όπου προβάλλονται χρόνοι, θερμοκρασία νερού, στροφές του κινητήρα, κλπ.

Όσο για τον κινητήρα, ο 3λιτρος 6κύλινδρος δεν έχει “πειραχτεί”. Να υπενθυμίσουμε ότι το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει από το εργοστάσιο 370 ίππους και 465 Nm ροπής και προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα (4,3 δλ. με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων).

Διαβάστε ακόμα:

Γερμανικός εμφύλιος: BMW M2 vs Audi TTS (+video)

Νέα BMW M8: Πρώτη επίσημη εμφάνιση (+video)

Ανανέωση για την BMW Σειρά 2 και Μ2

Get it on Google Play Download on the App Store