Η BMW αναβαθμίζει πολλά μοντέλα της

Με αναβαθμισμένη τεχνολογία θα προσφέρει η BMW πολλά μοντέλα της από το ερχόμενο καλοκαίρι, κάνοντάς τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον, ακόμα πιο δυναμικά και ασφαλή. Πιο αναλυτικά, σχεδόν όλες οι εκδόσεις που εφοδιάζονται με TwinPower Turbo κινητήρες βενζίνης θα πληρούν τα πρότυπα Euro 6 (υποχρεωτικά θα τεθούν σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο του 2014), με αποτέλεσμα να προσφέρουν ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2.

Με τη μόνιμη τετρακίνηση xDrive θα εξοπλίζονται πέντε ακόμα μοντέλα της BMW, όπως είναι η 118d xDrive (3/5θυρη), 318d xDrive Sedan και Touring (2.0 143 hp) και η 335d xDrive Sedan σε συνδυασμό με στάνταρ 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο παράλληλα θα προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα της BMW. Πρόσθετα, το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα συνδυάζεται και με Launch Control στις BMW Σειρά 1, 3 και 6, για ακόμα καλύτερη, πλήρη επιτάχυνση από στάση.

Μια νέα λειτουργία προστέθηκε στο ECO PRO Mode για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, η οποία θα περιλαμβάνεται από το καλοκαίρι του 2013 σε όλα τα μοντέλα Σειράς 1, 3 και 6 με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Πιο συγκεκριμένα, σε ταχύτητες μεταξύ 50 και 160 χλμ./ώρα στο ECO PRO mode, η μετάδοση κίνησης αποσυνδέεται μόλις ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το πεντάλ του γκαζιού. Τέλος το σύστημα ConnectedDrive διαθέτει αναβαθμισμένες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι τα συστήματα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης από τα 20 χλμ./ώρα, προειδοποίησης σύγκρουσης με πεζό, ανίχνευσης των προπορευόμενων οχημάτων, αυτόματης ακινητοποίησης του οχήματος σε ταχύτητες έως 60 χλμ./ώρα, το ενεργό cruise control κ.α. 

Get it on Google Play Download on the App Store