Νέο περιορισμένης παραγωγής BMW i8 Protonic Frozen Black

Η BMW δημιουργεί μια νέα special έκδοση περιορισμένης παραγωγής του i8, με το νέο i8 Protonic Frozen Black, να ετοιμάζεται για να κάνει το ντεμπούτο του στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, ως συνέχεια των αντίστοιχων i8 Protonic Dark Silver Edition και i8 Protonic Red του 2016.


Η νέα έκδοση του BMW i8 χαρακτηρίζεται από τον εξωτερικό της μαύρο ματ χρωματισμό (Protonic Frozen Black), που έχει δεχθεί ειδική επεξεργασία για να εφαρμοστεί πάνω στο carbon-πλαστικό αμάξωμα του i8, ενώ παράλληλα συνδυάζεται και με εξωτερικές λεπτομέρειες σε σκούρο γκρι χρώμα (Frozen Grey).

Η BMW τοποθετεί επίσης ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών που είναι βαμμένες σε ένα ματ ασημί χρώμα. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι κίτρινες ραφές στα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα, οι γκρι ζώνες ασφαλείας, οι κεραμικές λεπτομέρειες στον επιλογέα ταχυτήτων και σε αυτών του iDrive, αλλά και η επιγραφή «Edition» στα μαρσπιέ.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή BMW i8

Στο πεδίο του συστήματος κίνησης, η BMW δεν αλλάζει κάτι και έτσι παραμένει το υβριδικό σύστημα που συνδυάζει έναν 1.500άρη turbo βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 362 ίππων. Ως προς τη διάθεσή του, το νέο BMW i8 Protonic Frozen Black θα ξεκινήσει να πωλείται από τον ερχόμενο Απρίλιο.


Get it on Google Play Download on the App Store