Το Dodge Challenger R/T Shaker ξεπούλησε σε μόλις 4 ημέρες

Εάν ψάχνεις για το απόλυτο αμερικάνικο muscle car, τότε το νέο Dodge Challenger R/T Shaker είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά που μπορείς να αποκτήσεις! Βέβαια, με την Dodge να ανακοινώνει ότι, και οι 2.000 μονάδες που ήταν το νούμερο της παραγωγής του για το 2014, παραγγέλθηκαν σε μόλις 4 ημέρες, δύσκολα θα βρεις κάποιο από αυτά για να αποκτήσεις. Αλλωστε το Challenger R/T Shaker είναι ένα muscle car που αποτείνει φόρο τιμής στο ομώνυμο Challenger R/T της δεκαετίας του 1970, φέρνοντας μια ρετρό αύρα στην παρουσία του.

Το πλέον ξεχωριστό στοιχείο της μοναδικής αυτής έκδοσης του Challenger και παράλληλα, αυτό που του δίνει και το όνομά του, είναι η ευδιάκριτη εισαγωγή στο πάνω μέρος του καπό, η οποία έρχεται σε μαύρο χρώμα. Στο ίδιο χρώμα βάφεται και η οροφή της έκδοσης, αλλά και τα γραφικά που διατρέχουν το μπροστινό καπό και την πόρτα του χώρου αποσκευών. Το Challenger Shaker πατά επίσης πάνω σε ζάντες βουρτσισμένου αλουμινίου 20 ιντσών, ενώ φέρει και λογότυπα «Shaker» πάνω στην εισαγωγή του καπό. Ο κινητήρας του, είναι ο 5.7 λίτρων V8 Hemi της Chrysler, με 375 ίππους και 542 Nm ροπής, ενώ αρκετές αισθητικές βελτιώσεις έχει λάβει και το εσωτερικό (νέο τιμόνι, επενδύσεις σε καθίσματα και πίνακα οργάνων, δερμάτινο σαλόνι κ.λπ.).

Στο κομμάτι της τιμής τέλος, το Dodge Challenger R/T Shaker κοστίζει στις Η.Π.Α. 2.500 δολάρια επιπλέον του «απλού» Challenger R/T. με την τελική του τιμή να ανέρχεται στα 36.995 δολάρια (σχεδόν 26.700 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store