Βελτιωμένη McLaren 650S made in Japan

Αυτή η McLaren 650S όπως φαίνεται και από τις εικόνες είναι άκρως επιθετική και αυτό το πετυχαίνει χάρη στο bodykit του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου Liberty Walk, ο οποίος φρόντισε να την ντύσει από άκρη σε άκρη και να αναδείξει τον άλλο της εαυτό…

Όσοι ασχολείστε με την αυτοκίνηση και κυρίως με τις βελτιώσεις θα γνωρίζετε τον ιαπωνικό βελτιωτικό οίκο Liberty Walk και ακόμη περισσότερο θα ξέρετε τις παροιμιώδεις βελτιώσεις του σε supercars κυρίως.

Σήμα κατατεθέν του τα πριτσινωτά, φαρδιά φτερά, οι μεγάλες αεροτομές και γενικότερα κάθε λογής αεροδυναμικό βοήθημα, σε όλο του το μεγαλείο. Την ίδια συνταγή που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο, ακολούθησε και στην περίπτωση της McLaren 650S η οποία έχει όλα τα καλούδια του Liberty Walk.

Δείτε επίσης: Το πρώτο Ford GT κύλησε από τη γραμμή παραγωγής (+video)

Συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με νέο προφυλακτήρα εμπρός, πλευρικές ποδιές, νέα εισαγωγής αέρα, αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα με αεροδυναμικό διαχύτη φυσικά, τεράστια πίσω αεροτομή και πολυάκτινες ζάντες.

Σε περίπτωση που… έχετε McLaren 650S και ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο κιτ βελτίωσης του Liberty Walk, το κόστος του είναι στα 33.000 ευρώ περίπου και αν το επιλέξετε κατασκευασμένο από ανθρακονήματα τότε θα πρέπει να δώσετε 4.000 επιπλέον, ενώ για την αεροτομή θα χρειαστείτε επιπλέον 3.500 ευρώ περίπου. Η ανάρτηση πάντως δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις ζάντες αλουμινμίου.


Get it on Google Play Download on the App Store