Νέο σούπερ σεντάν Aston Martin Lagonda για τα μάτια σας μόνο!

Η Aston Martin παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες του νέου σούπερ σεντάν μοντέλου της Lagonda, το οποίο είναι αυστηρά περιορισμένης παραγωγής και θα προσφερθεί μόνο στη Μέση Ανατολή. Η νέα Lagonda είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μοντέλο του 1976 και όπως διακρίνεται από το προφίλ του έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το σχήμα το σχήμα της παλαιότερης με το μακρύ εμπρός σφηνοειδές άκρο, την χαμηλή οροφή και τον ευδιάκριτο τρίτο όγκο.

Η νέα Lagonda διαθέτει τμήματα από ανθρακόνημα στα μέρη του αμαξώματος και θα είναι χειροποίητη και θα κατασκευάζεται από τους καλύτερους τεχνίτες -άντρες και γυναίκες- στο Gaydon, Warwickshire σε ένα ειδικό κτήριο όπου παλαιότερα είχε δημιουργηθεί το μοντέλο One-77.

Η νέα Lagonda θα προσφέρεται προς πώληση μόνο κατόπιν πρόσκλησης, ενώ η τιμή της θα παραμένει εμπιστευτική και θα διαμορφώνεται ανάλογα με τα υλικά επιλογής του υποψήφιου πελάτη.

Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Aston Martin, Marek Reichman δήλωσε: «Το ντεμπούτο του πολυτελούς αυτού σούπερ σεντάν μοντέλου στην αγορά της Μέσης Ανατολής θα είναι μια συναρπαστική στιγμή όχι μόνο για την Aston Martin αλλά και για τους απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν την απόλυτη πολυτέλεια και εξατομίκευση». 

Διαβάστε ακόμα: Συνεργασία Aston Martin – Mercedes AMG

Get it on Google Play Download on the App Store