Aston Martin V8 Vantage N430 και DB9 Carbon Black & White

Στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο, η Aston Martin θα παρουσιάσει τις ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της V8 Vantage και DB9. Αρχικά, η V8 Vantage N430 που θα είναι διαθέσιμη σε κουπέ και κάμπριο αμάξωμα, θα εφοδιάζεται με τον 4.7 λίτρων κινητήρα V8, ο οποίος αποδίδει 436 ίππους στις 7.300 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,8 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 305 χλμ./ώρα, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς είτε  μέσω ενός μηχανικού 6τάχυτου κιβωτίου, είτε με το προαιρετικό 7τάχυτο αυτόματο-σειριακό κιβώτιο SportShift II της εταιρείας.   

Χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης αισθητικά αποτελεί η διχρωμία του αμαξώματος με 5 διαφορετικούς συνδυασμούς. Πιο συγκεκριμένα διαφορετικού χρώματος σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα είναι τα τόξα της οροφής, το περίγραμμα της μάσκας, οι δαγκάνες των φρένων, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και τα καλύμματα των καθρεπτών.

Η DB9 από την άλλη θα παρουσιαστεί σε δύο επιπλέον εκδόσεις, τις Carbon Black και Carbon White οι οποίες όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους διαθέτουν αρκετές λεπτομέρειες από ανθρακόνημα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό τους. Εκείνες εφοδιάζονται με τον V12 κινητήρα της Aston Martin με απόδοση 517 ίππων.  

Get it on Google Play Download on the App Store