Νέα Aston Martin Vanquish Volante (+video)

Το νέο κάμπριο Super GT μοντέλο Aston Martin Vanquish Volante γοητεύει με την επιβλητική και δυναμική του παρουσία, ενώ ενθουσιάζει με τον ήχο που παράγει ο V12 κινητήρας του (βλ. σχετικό video). Το μήκους 4,7 μέτρων αμάξωμά της είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ενώ το πλαίσιο είναι αλουμινένιο και συνολικά το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.844 κιλά, δηλαδή είναι μόλις 9 κιλά βαρύτερη από την Vanquish Coupe.

Στο 2+2 θέσεων εσωτερικό η πολυτέλεια φυσικά είναι διάχυτη, αφού όλες οι επιφάνειες είναι επενδυμένες με δέρμα. Παράλληλα η Aston Martin αναφέρει ότι σε σχέση με την DBS Volante που αντικαθιστά διαθέτει 50% μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, στα 279 λίτρα.  

Όσον αφορά στην υφασμάτινη και χαμηλού βάρους οροφή ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα σε 14 δευτερόλεπτα ακόμα και εν κινήσει σε ταχύτητες έως σχεδόν 50 χλμ./ώρα.

Την κίνηση της Aston Martin Vanquish Volante αναλαμβάνει το 12κύλινδρο μηχανικό σύνολο των 6.0 λίτρων ισχύος 573 ίππων και 620 Nm ροπής, ενώ η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου 6τάχυτου κιβωτίου Touchtronic. To νέο σπορ και πολυτελές κάμπριο μοντέλο της Aston Martin επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 295 χλμ./ώρα.

Παρακάτω παρακολουθείστε το σχετικό video: 

Get it on Google Play Download on the App Store