Νέα έκδοση Toyota 86 style Cb με περισσότερη πολυτέλεια

Μια νέα ειδική έκδοση του Toyota GT86 παρουσίασε η ιαπωνική φίρμα με την ονομασία 86 style Cb, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για την εκεί εγχώρια αγορά. Η κύρια αλλαγή εστιάζεται στο εμπρός άκρο, το οποίο χαρακτηρίζεται για τα οβάλ φωτιστικά σώματα και μάσκα και το καμπύλο εμπρός άκρο θυμίζοντας περισσότερο βρετανικά σπορ μοντέλα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι έχασε το επιθετικό βλέμμα του GT86 και εν τέλει δεν είναι ιδιαίτερα κομψό. Το Toyota 86 style Cb θα διατίθεται σε 5 χρώματα αμαξώματος και διχρωμίες Nuance Beige and Demitasse Brown.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό με επενδύσεις δέρματος και κόκκινες ραφές στα καθίσματα, ένθετα από ξύλο στο ταμπλό και νέας σχεδίασης πίνακα οργάνων με φόντο λευκού – μαύρου

Σε επίπεδο μηχανικών μερών δεν υπάρχει κάποια τροποποίηση και εφοδιάζεται με τον ίδιο boxer κινητήρα των 2.0 λτ. απόδοσης 200 ίππων, σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

Η παραγγελίες για την «ιδιαίτερη» αυτή έκδοση του Toyota GT86 θα ανοίξουν (στην Ιαπωνία) στις 23 Απριλίου, με τιμές που ξεκινού8ν από 4.180.582 γιεν (31.228 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store