Toyota Hilux Invincible: Νέα κορυφαία έκδοση

Το παγκοσμίως γνωστό για την αντοχή και αξιοπιστία του και με πωλήσεις σχεδόν 15 εκατομμύρια μονάδες από το 1968 όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, Toyota Hilux, λανσάρεται στη νέα κορυφαία… ανίκητη έκδοση Invincible, με το Extra Cab ή Double Cab αμάξωμα.

Το Hilux Invincible Active εξοπλίζεται με ασημί προστατευτική ποδιά στον προφυλακτήρα, χρωμιωμένη εισαγωγή του αέρα στο καπό, νίκελ επενδύσεις στα εμπρός φώτα ομίχλης και στα πίσω φωτιστικά σώματα και με λογότυπα «Invincible» στις εμπρός πόρτες. Στο εσωτερικό με το μαύρο διάκοσμο υπάρχει κεντρικό υποβραχιόνιο, δερμάτινο χειρόφρενο και μαρσπιέ «Invincible».

Επιπλέον, το Hilux Invincible Sport εφοδιάζεται με νίκελ μπάρες στην καρότσα και στα μαρσπιέ, εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και με δερμάτινο σαλόνι, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί hard-top.

Στην γκάμα του Hilux Invincible υπάρχουν 8 επιλογές σε χρώματα, ο κινητήρας 2.5 D-4D 144hp με μηχανικό κιβώτιο και μετάδοση 2WD ή 4WD και στην κορυφή τοποθετείται ο 3.0 D-4D 171hp με 4κίνηση και μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store