Toyota FT-AC Concept με κάμερες για Social Media

Η Toyota παρουσίασε το FT-AC Concept (Future Toyota Adventure Concept) ένα crossover με φιλοσοφία που απευθύνεται σε όσους έχουν στενή σχέση με τη φύση, τις διαδρομές και τις εξορμήσεις αλλά παράλληλα θέλουν να μοιράζονται ασταμάτητα τις εμπειρίες και τα ταξίδια τους.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το νέο Daihatsu Terios (+video)

Έτσι το Toyota FT-AC Concept διαθέτει ουκ ολίγες κάμερες σε καθρέπτες, εσωτερικό άλλες σταθερές και άλλες φορητές. Έτσι οδηγός και επιβάτες μπορούν να τραβούν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο κάθε στιγμή της περιπέτειάς τους.

Μετά ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου δίνει τη δυνατότητα να γίνει επεξεργασία του υλικού και βεβαίως να ανέβει και να κοινοποιηθεί αυτό στα social media. Μάλιστα αν ο οδηγός το επιθυμεί το Toyota FT-AC Concept μπορεί να κάνει μέχρι και live streaming.

Δείτε ακόμα: Ανανέωση για το Toyota Hilux (+video)

Εκτός βεβαίως των καμερών και της συνδεσιμότητας το Toyota FT-AC Concept είναι ένα εκτός δρόμου αυτοκίνητο και αυτό ακριβώς “φωνάζει” η σχεδιαστική του φόρμα. Τονισμένα φτερά, προστατευτικές ποδιές, προβολείς ομίχλης και φώτων ψηλά, σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων. Φυσικά είναι τετρακίνητο με δυνατότητα κλειδώματος ενώ η Toyota κάνει λόγο για υβριδικό σύστημα κίνησης νέας γενιάς.

Get it on Google Play Download on the App Store