Νέα μικρά 5θυρα Suzuki και 4×4 στην Έκθεση της Γενεύης

Τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες για δύο νέα μικρά μοντέλα της αποκάλυψε σήμερα η Suzuki, τα οποία θα παρουσιαστούν στην 85η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου. Πρόκειται για το compact iK-2 και για το μικρό 4×4 iM-4.

Για το iK-2, η Suzuki αναφέρει ότι: «Είναι το ιδανικό compact αυτοκίνητο, εξελιγμένο στο πρωτοποριακό θεματικό πλαίσιο “Harmonized Force”. Συνδυάζοντας ιδανικά όλα εκείνα τα σημεία-κλειδιά που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους, ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία του». Πολύ πιθανό είναι να αποτελεί μια πιο πρακτική εκδοχή του Swift, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με τα Nissan Note και Honda Jazz, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μικρομεσαίο χάτσμπακ.

Όσον αφορά στο iM-4, η Suzuki δηλώνει ότι: «Είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό μικρό 4×4 που εξελίχθηκε στο θεματικό πλαίσιο “Shape the Inspiration”. Είναι μια εντελώς νέα πρόταση από τη Suzuki που συνδυάζει το αυθεντικό DNA ενός compact 4×4 με τις νέες τεχνολογίες και το ξεχωριστό στιλ και αποσκοπεί να προσφέρει στους οδηγούς νέους δρόμους έμπνευσης». To iM-4 αναμένεται να είναι μικρότερο από το νέο Vitara, ενώ ενδέχεται να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Jimny σε 5θυρη εκδοχή.

Get it on Google Play Download on the App Store