Η Skoda Fabia Street Art είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης!

Η νέα Skoda Fabia, η οποία προσφέρει ευρεία εξατομίκευση μέσα από 125 επιλογές χρωματικών συνδυασμών, παρουσιάζεται στην πιο «καλλιτεχνική» της έκδοση Fabia Street Art, με την υπογραφή του Πορτογάλου καλλιτέχνη Armando Gomes. Η Skoda Fabia Street Art δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια. Στο αρχικό, ο Armando Gomes  δημιούργησε το βασικό μοτίβο με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα πάνω στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Οι επιφάνειες που προέκυψαν βάφτηκαν σε διαφορετικά χρώματα. Σε αυτή την φάση, ο καλλιτέχνης με τις υποδείξεις δημοσιογράφων από τον χώρο του lifestyle, κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του δημιουργώντας μία μοναδική πανδαισία χρωμάτων.

Ο Πορτογάλος Armando Jorge Aires da Costa Gomes έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες γκράφιτι στον κόσμο. Ο 31-χρονος ζει και εργάζεται στην Λισαβόνα, με την ιδιότητα του σχεδιαστή, του εικονογράφου και του παραγωγού φιλμ.

Η 3η γενιά Fabia θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η νέα Skoda Fabia Reflex. Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην εξατομίκευση, καθώς η νέα Fabia hatchback θα είναι διαθέσιμη σε 15 χρώματα. Διαθέσιμος θα είναι ένας πρωτότυπος οδηγός χρωμάτων, από τον οποίο προκύπτουν έως 125 διαφορετικές επιλογές και συνδυασμοί για την οροφή, τις κολόνες του αμαξώματος, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τους τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store