Skoda CitiJet concept διθέσιο κάμπριο βασισμένο στο Citigo

Η Skoda ετοιμάζει για την ετήσια συνάντηση του Wörthersee (28 έως 31 Μαΐου), το πρωτότυπο μοντέλο CitiJet, το οποίο βασίζεται στο Citigo αλλά είναι διθέσιο κάμπριο. Το όλο εγχείρημα έχουν αναλάβει από το Νοέμβριο του 2013 16 μαθητές της Skoda (2 νέες γυναίκες και 14 άντρες), ενώ το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα είναι αν μη τι άλλο αρκετά ξεχωριστό και μοναδικό.

Εξωτερικά το CitiJet δε θα διαθέτει οροφή, θα είναι βαμμένο σε χρώματα μπλε – λευκού, σε συνδυασμό με μπλε ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, θα εφοδιάζεται με μια χειροποίητη αεροτομή και με δύο απολήξεις των εξατμίσεων. Την τροφοδοσία του θα αναλαμβάνει ο γνώριμος 1.000άρης κινητήρας του 1.0 λίτρου με 75 ίππους.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό με το κόκκινο τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο, τα καθίσματα και τα πατάκια θα φέρουν ειδικές Sports επενδύσεις, ενώ η κεντρική κονσόλα θα είναι φινιρισμένη σε κόκκινο και λευκό. Επιπλέον το CitiJet θα εξοπλίζεται με ηχοσύστημα ισχύος 300 watts και με μπλε LED εσωτερικό φωτισμό.

Get it on Google Play Download on the App Store