Εντυπωσιακό Peugeot Exalt concept 1.6 plug-in Hybrid4 340hp

Με το πρωτότυπο Peugeot Exalt, η Γαλλική φίρμα αποκαλύπτει το όραμά της για τη μελλοντική εξέλιξη ενός νέου σεντάν μεσαίου πολυτελούς και σπορτίφ μοντέλου με κουπέ χαρακτηριστικά, το οποίο θα ενσωματώνει πρωτοποριακή τεχνολογία. Το μήκους 4,7 μέτρων και βάρους 1.700 κιλών αμάξωμα του Exalt με το γυμνό χάλυβα ξεχωρίζει για την έντονα δυναμική του σχεδίαση με τα μυώδη χαρακτηριστικά, την επιθετική εμπρός όψη και την πιο ρευστή πίσω.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό, όπου το δέρμα, το ύφασμα χωρίς ραφές, τα συνθετικά υλικά και οι ξύλινες επενδύσεις χαρίζουν στο αυτοκίνητο μια μοναδική «ατμόσφαιρα».

Το Peugeot Exalt concept τροφοδοτείται με ένα θερμικό κινητήρα 1.6 THP 270hp συνδυασμένο με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που βρίσκεται τοποθετημένο στην πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα φτάνει τα 50 kW (68 ίππων), ενώ τροφοδοτείται και μέσω της ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση. Η συνδυαστική ισχύς του plug-in Hybrid4 συνόλου φτάνει τους 340 ίππους, ενώ ο οδηγός έχει τρεις επιλογές κίνησης, την ηλεκτρική, μόνο με τον κινητήρα βενζίνης ή την υβριδική.

Get it on Google Play Download on the App Store