Tesla Cybertruck κόλλησε σε λίμνη (+video)

Κάθε μέρα και μια νέα δοκιμασία για το Cybertruck. Η Tesla το έχει ζητήσει επιτετραμμένα από τους κατόχους, να σταματήσουν να το βασανίζουν. Τι έχουν ακούσει εκείνοι; «Πάρτε το, πετάξτε το σε λίμνες, ποτάμια και βουνά, κι αφήστε το να γίνει viral για τους λάθος λόγους».

Το pick up της Tesla, ειδικά μετά την εξειδικευμένη off road αναβάθμιση λογισμικού, προσφέρει πλειάδα συστημάτων για την αντιμετώπιση σχεδόν κάθε εκτός δρόμου σεναρίου. Σε βάρκα, πάντως, δεν το μετατρέπει κανένα ηλεκτρονικό. Με τις αναρτήσεις ρυθμισμένες στο ψηλότερο σημείο τους και τη συνδρομή του ανάλογου mode λειτουργίας, το Cybertruck μπορεί να διασχίσει υδάτινα περάσματα βάθους 79 εκατοστών. Τιμή από τις κορυφαίες όχι μόνο για ηλεκτρικό, αλλά γενικότερα για αυτοκίνητο παραγωγής εκτός δρόμου. Παράλληλα, υπάρχει το Wade Mode. Με αυτό ενεργοποιημένο, αντλείται αέρας από τις αεραναρτήσεις και ψεκάζεται στη μπαταρία, ασφαλίζοντας το θάλαμο με θετική πίεση και αποτρέποντας την εισροή υδάτων όταν περνάς ποτάμια ή λίμνες.

Αυτό πήγε να δοκιμάσει ο οδηγός του ταλαίπωρου «Κυβερνοφορτηγού» που θα δούμε, επιχειρώντας να διασχίσει τη λίμνη Malé Košariská στη Σλοβακία. Είπαμε, όμως. Σε βάρκα δεν το μετατρέπει κανένα ηλεκτρονικό. Η φαεινή ιδέα να παίξει στη λίμνη, κατέληξε σε ένα κολλημένο αυτοκίνητο και τον κόσμο να κραυγάζει δεξιά-αριστερά. Ο οδηγός δεν υπολόγισε τους 3 τόνους βάρους, οι οποίοι βύθισαν τους τροχούς στα μουλιασμένα βότσαλα κι άφησαν το Cybertruck να πασχίζει για πρόσφυση.

Get it on Google Play Download on the App Store