Το Cybertruck ντύνεται στο χρώμα της σκουριάς

Μέσα στα ζητήματα που έχουν εμφανιστεί στο Cybertruck, εσχάτως έκανε «τσα» και εκείνο της σκουριάς. Σε μεμονωμένα περιστατικά προς το παρόν, αλλά υπαρκτό. Μια φίρμα detailing από την Αμερική αποφάσισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μεμβράνες που ντύνουν το pick up της Tesla στα χρώματα της διάβρωσης δίχως τα προβλήματα που τη συνοδεύουν.

Η LuXe Concepts λάνσαρε ένα κιτ με ειδικά σχεδιασμένο wrapping, που κάνει το Cybertruck να μοιάζει σαν να βγήκε από το βυθό της θάλασσας έπειτα από μήνες. Η εμφάνιση είναι τόσο πειστική μάλιστα, ώστε κάποιοι νόμιζαν πως είναι όντως σκουριασμένο και έκαναν σχετικά ποσταρίσματα στα social (τα οποία μετά κατέβασαν). Ούτως ή άλλως οι μεμβράνες ζουν στιγμές δόξας με το Cybertruck, καθώς το άβαφο αμάξωμα από ανοξείδωτο ατσάλι περιορίζει τις επιλογές για όποιον κάτοχο θέλει να βάλει χρώμα στην εμφάνιση του «Κυβερνοφορτηγού».

Ατσάλινο άβαφο κορμί σαν του Cybertruck είχαμε να δούμε από τη δεκαετία του 80 και το DeLorean. Ακριβώς λόγω αυτής της κατασκευής, αλλά και του σχήματός της, το Cybertruck έχει γίνει δεκτό με τεράστιες ανησυχίες σχετικά με το πώς θα συμπεριφερθεί σε τυχόν σύγκρουση με πεζό, ποδηλάτη ή οποιαδήποτε κατηγορία ευάλωτου χρήστη του δρόμου (σε σύγκρουση με άλλο όχημα, πάντως, τανκ). Η σκουριά προστίθεται στις έννοιες, αλλά όσοι θέλουν να «ψαρώνουν» κόσμο μπορούν να το κάνουν με τις συγκεκριμένες μεμβράνες. Τιμή, πάντως, δεν αναφέρεται.

Get it on Google Play Download on the App Store