Φαντεζί διχρωμία για το Tesla Cybertruck

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά και ατού προώθησης του Tesla Cybertruck, είναι το πλαίσιο από άβαφο ανοξείδωτο ατσάλι. Μια τεχνοτροπία που είχαμε να δούμε από το DeLorean, με εμφανή την έμπνευση της αμερικανικής εταιρίας από τη διασημότερη χρονομηχανή. Η Tesla έχει δηλώσει πως χρωματική παλέτα δεν θα είναι διαθέσιμη στους υποψήφιους αγοραστές, τουλάχιστον αρχικά, ωστόσο αυτό το δίχρωμο Cybertruck ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο έχουμε δει έως τώρα.

Έμπνευση της Signature Customs από τη Φλόριντα, ντύνεται σε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό «ντεγκραντέ» άσπρου-μαύρου και απαλές πινελιές γαλάζιου σε επιλεγμένα σημεία – ακριβώς εκεί που διχοτομούνται οι δυο αποχρώσεις, σαν διαχωριστική γραμμή. Ακόμα πιο φαντεζί το κυψελοειδές μοτίβο που εφαρμόζεται στο αμάξωμα του «Κυβερνοφορτηγού», το οποίο πλαισιώνεται από μια ιδιαίτερα καλαίσθητη τετράδα Vossen (είτε άσπρες, είτε ανθρακί). Οι αλλαγές δεν σταματούν στις ειδικά εξελιγμένες μεμβράνες, αλλά επεκτείνονται και σε ανάρτηση-φρένα.

Όπως δηλώνουν οι Αμερικανοί, το βελτιωμένο Cybertruck φέρει νέο λογισμικό για την αερανάρτηση και αποστάτες, που χαμηλώνουν/φαρδαίνουν το παράστημα και συνθέτουν μια πολύ πιο «στημένη» εικόνα για το θηριώδες pick up (5.683 χλστ. μήκος, 2.201 χλστ. πλάτος). Πίσω από τις 20άρες ζάντες και τα μικτά ελαστικά Goodyear Wrangler υπάρχουν επίσης αναβαθμισμένα φρένα, ενώ η εμφάνιση διανθίζεται ακόμα από έξτρα φώτα LED. Από το εσωτερικό δεν έχουμε εικόνα, αλλά οι άνθρωποι της Signature Customs αναφέρουν νέες επενδύσεις σε καθίσματα/πόρτες/ταμπλό/τιμόνι, αναβαθμισμένο ambient φωτισμό και custom ηχοσύστημα της Focal.  Τιμή δεν ανακοινώνουν, αλλά καταλαβαίνουμε πως μόνο προσιτό δεν θα είναι το «κοστουμάκι».

Get it on Google Play Download on the App Store