Διαθέσιμο το νέο Volvo S90 με τιμές από 49.620 ευρώ

Το νέο Volvo S90 λανσάρεται στην ελληνική αγορά με έναν πληρέστατο βασικό εξοπλισμό ο οποίος εκτός άλλων περιλαμβάνει τη δυνατότητα ημι-αυτόνομης οδήγησης μαζί με πληθώρα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που συνδυάζονται μεταξύ τους για την υλοποίησή της. Ενδεικτικά, στην έκδοση Kinetic, η οποία μπορεί να θεωρηθεί και ως εισαγωγική, διαθέσιμη μόνο για την έκδοση D4 των 190 ίππων, ο βασικός εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος και πλήρης.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων και επιπρόσθετα, εκτός άλλων, το πακέτο City Safety (ανίχνευση/αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή οχημάτων, πεζών, δικυκλιστών ή ποδηλατών, μεγάλων ζώων, αντίθετα ερχόμενων οχημάτων σε διασταυρώσεις κλπ. χωρίς περιορισμό ταχύτητας, μέρα και νύχτα), αποφυγή εκτροπής από το δρόμο, Pilot Assist (ημι-αυτόνομη οδήγηση), η οποία συνδέεται άμεσα και περιλαμβάνει Adaptive Cruise Control και Distance Alert και επίσης Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning και πολλά άλλα, Sensus (κεντρική οθόνη αφής 9″, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ηχοσύστημα με 10 ηχεία, Bluetooth, Internet Browsing, Keyless Start κλπ.), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και φυσικά όλα όσα θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ σε ένα σύγχρονο premium μοντέλο αυτής της κατηγορίας.

Στο λανσάρισμα διαθέσιμες είναι οι εκδόσεις επιπέδου εξοπλισμού Kinetic, η αμέσως πιο πλούσια Momentum και η πλουσιότερη όλων Inscription. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσει και η sport έκδοση R-Design καθώς και έκδοση Polestar ειδικά για τον κινητήρα Τ6, με τις τιμές για τις τελευταίες να ανακοινώνονται σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αναλυτικότερα, οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τις διαθέσιμες σήμερα εκδόσεις για το νέο S90 έχουν ως εξής:

Get it on Google Play Download on the App Store