Νέο Fiat Panda K-Way 1.3 diesel 95hp με τιμή 12.910 ευρώ

Η γκάμα του δημοφιλούς μίνι Fiat εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση Panda K-Way, η οποία προσφέρεται με το ντίζελ κινητήρα 1.3 Multijet 95hp, με τιμή που ξεκινά από 12.910€ (περιλαμβάνει έκπτωση και όφελος απόσυρσης).

Το νέο Panda K-Way προέκυψε από τη συνεργασία της Fiat με τη δημοφιλή μάρκα μόδας K-Way. Εξωτερικά, o ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ 20 πιθανών χρωματικών συνδυασμών, οι οποίοι περιλαμβάνουν 6 χρώματα αμαξώματος: μπλε, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, καθώς και 4 χρώματα για καθρέπτες και τάσια: κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε και απόχρωση τιτανίου. Επίσης, διαθέτει λεπτομέρειες σε χρώμα τιτανίου, στα εμπρός και τα πλευρικά λογότυπα, στους καθρέπτες και τους τροχούς, καθώς και αυτοκόλλητα με τα σήματα της K-Way.

Στο εσωτερικό τα καθίσματά του είναι δίχρωμα σε μπλε/γκρι τόνους με οικολογικό δέρμα, συνδυασμός που ταιριάζει αρμονικά με το μπλε ταμπλό και τον ασημένιο πίνακα οργάνων. Τα χαρακτηριστικά λογότυπα της K-Way έχουν εμφανή παρουσία και στο εσωτερικό του μοντέλου, καθώς, πέρα από τα καθίσματα, υπάρχουν και στις ζώνες ασφαλείας αλλά και στα μπλε πατάκια. Επίσης, τα καθίσματα εμπρός είναι εξοπλισμένα με «VISIBAG», τα οποία είναι ειδικά γιλέκα ασφαλείας σχεδιασμένα από την K-Way για τη Fiat.
 
Ο στάνταρ εξοπλισμός του νέου Panda K-Way είναι πλούσιος και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: ραδιο-CD/MP3 με έξι ηχεία, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, σύστημα ABS, προσκέφαλα στα εμπρός και πίσω καθίσματα και τέσσερις αερόσακους κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store