Ανανεωμένο MINI Paceman με περισσότερο στιλ και ισχύ


Με αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις παρουσιάζεται το MINI Paceman (όπως και το ανανεωμένο Countryman), που του χαρίζουν ακόμα περισσότερο στιλ και ισχύ στην έκδοση Paceman S. Εξωτερικά οι αλλαγές εστιάζονται στη μάσκα, στις επενδύσεις μαύρης λάκας πιάνο, στα νέα σχέδια των μαύρων ζαντών αλουμινίου, στα προαιρετικά ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης και στα δύο νέα μεταλλικά χρώματα, τα Jungle Green και Midnight Grey.

Περνώντας στο εσωτερικό του ανανεωμένου MINI Paceman, το στροφόμετρο και το ταχύμετρο έχουν μαύρο φόντο, στους αεραγωγούς έχουν προστεθεί χρωμιωμένα δακτυλίδια, τα σπορ καθίσματα είναι στάνταρ όπως και η κεντρική κονσόλα MINI Center Rail.

Στην γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου MINI Paceman υπάρχουν τρία μηχανικά σύνολα βενζίνης και δύο πετρελαίου Euro 6, από τα οποία το 1.6 λίτρων της έκδοσης Paceman S αποδίδει 7 ίππους περισσότερους (190hp). Στην κορυφή τοποθετείται η έκδοση MIINI John Cooper Works Paceman με το μοτέρ των 1.6 λίτρων ισχύος 218 ίππων, ενώ στη βάση υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 1.600άρης των 122 ίππων. Όσον αφορά στους ντίζελ υπάρχει ο 2.0 λίτρων των 143 ίππων και ο 1.6 λίτρων των 112 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store