Ένα MINI για να μην ψάχνεις για κατασκήνωση (+video)

Το κάμπινγκ είναι για πολλούς ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις διακοπές. Παρόλα αυτά όμως το να βρεις θέση σε οργανωμένο, ειδικά σε μέρες αιχμής ή το να ψάχνεις για θέση ελεύθερα στη φύση, κάποιες φορές είναι πραγματικός πονοκέφαλος και αυτό το MINI δίνει λύσεις.


Όπως βλέπετε στις εικόνες αλλά και στο video που ακολουθεί πιο κάτω, το MINI Countryman στην συγκεκριμένη έκδοση η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Autohome έχει σκηνή στην οροφή του.

Πρόκειται για μία ειδική σκηνή φυσικά η οποία ονομάζεται AirTop και τοποθετείται στις ράγες οροφής του αυτοκινήτου. Όταν δεν χρησιμοποιείται αποθηκεύεται σε πολυεστερική θήκη (μοιάζει με μπαγκαζιέρα οροφής), ενώ πολύ γρήγορα απλώνεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Προκειμένου φυσικά να φτάσει κάποιος σε αυτή, η MINI δίνει μαζί και μία πτυσσόμενη σκάλα, κατασκευασμένη από αλουμίνιο, η οποία είναι πολύ ελαφριά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη σκηνή διαθέτει μαλακό στρώμα, LED φωτισμό και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Η τιμή της είναι στα 2.840 ευρώ και σύμφωνα με την MINI προσφέρει πολύ καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. 

Δείτε επίσης: 

Τραγική ειρωνεία! Πήγαινε να πάρει Ferrari και του κάηκε η Ferrari

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs BMW M3 vs Mercedes C63 AMG (+video)

Αγόρασε την Ferrari 488 GTB και την διέλυσε

Get it on Google Play Download on the App Store