Αποκαλυπτήρια για το νέο Mercedes Sprinter

Η Mercedes κάνει τα αποκαλυπτήρια του σημαντικά αναβαθμισμένου, δημοφιλούς επαγγελματικού της μοντέλου, Sprinter, με πολλές βελτιώσεις στην σχεδίαση και εφοδιασμένο με νέα συστήματα ασφαλείας. Εξωτερικά το νέο Sprinter παρουσιάζει πλήρως ανασχεδιασμένο και πιο σύγχρονο εμπρόσθιο άκρο (προφυλακτήρας, μάσκα, φωτιστικά σώματα), ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις, τιμόνι, επιλογέας ταχυτήτων, εκσυγχρονισμένο ράδιο CD και σύστημα πλοήγησης.

Το νέο Sprinter εφοδιάζεται με τους ίδιας ισχύος 4κύλινδρους και 6κύλινδρους diesel κινητήρες από 95 έως 190 ίππους, με μεικτή κατανάλωση από 6,3 λτ./100 χλμ., καθώς και με τον 1.8 λίτρων βενζίνης (ή με φυσικό αέριο), turbo και άμεσου ψεκασμού απόδοσης 156 ίππων. Όσον αφορά στους diesel υπάρχουν αυτοί των 2.2 λίτρων με 95, 130 και 163 ίππους και ο V6 των 3.0 λίτρων ισχύος 190 ίππων. Μάλιστα όλα τα μηχανικά σύνολα είναι Euro 6 και συνδυάζονται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με το αυτόματο 7G-TRONIC PLUS.

Στα τεχνολογικά highlights του νέου Sprinter ανήκουν τα συστήματα υποβοήθησης πλευρικών ανέμων (Crosswind Assist σε συνδυασμό με το ESP), πρόληψης συγκρούσεων (COLLISION PREVETION ASSIST), ελέγχου των τυφλών γωνιών (Blind Spot Assist), υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας (Lane Keeping Assist) και αυτόματης λειτουργίας της μεγάλης σκάλας φώτων (Highbeam Assist).  

Οι παραγγελίες του νέου Sprinter ξεκινούν τον Ιούνιο και οι πρώτες παραδόσεις να γίνουν το Σεπτέμβριο. 

Get it on Google Play Download on the App Store