Νέα Mercedes E-Class Long με μακρύ μεταξόνιο

Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς πελάτες της, η Mercedes παρουσιάζει στην έκθεση αυτοκινήτου της Σανγκάης τη νέα έκδοση της E-Class Long με το μακρύτερο κατά 14 εκατοστά μεταξόνιο για ακόμα πιο μεγάλους χώρους για τους πίσω VIP φιλοξενούμενους. Έτσι με τους παραπάνω πόντους η Mercedes E-Class Long έχει πάρα πολύ μακρύ μεταξόνιο μήκους 3.014 χιλιοστών, ενώ το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου φτάνει τα 5.019 χιλιοστά.

Εξωτερικά, εκτός από τη μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των τροχών η E-Class Long διακρίνεται για το ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω άκρο (προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα και μάσκα). Μάλιστα για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη με δύο διαφορετικά «look», αφού η Sedan έχει πιο κλασική σχεδίαση και η Sport Sedan, διαθέτει πιο δυναμικό στιλ.

Στο εσωτερικό της Mercedes E-Class Long η πολυτέλεια είναι διάχυτη και φυσικά ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης. Η νέα αυτή έκδοση θα λανσαριστεί στην Κίνα με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης των 2.0 λίτρων turbo άμεσου ψεκασμού με ισχύ 204 ίππων (Ε 260 L BlueEFFICIENCY) και οι 6κύλινδρες E 300 L και E 400 L, ισχύος 245 και 333 ίππων, καθώς και η E 400 L HYBRID. 

Get it on Google Play Download on the App Store