Νέο crossover Hyundai Enduro concept με στιλ αθλητικό!

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ πραγματοποιεί -μαζί και με το Hyundai RM15- και το επίσης εντυπωσιακό νέο πρωτότυπο μοντέλο Enduro. Η εν λόγω φίρμα το χαρακτηρίζει ως «lifestyle urban crossover utility vehicle», ενώ η ονομασία του προέρχεται από την λέξη Endurance (μτφ: αντοχή).

Το νέο πρωτότυπο Hyundai Enduro συνδυάζει εξωτερικά χαρακτηριστικά από τα SUV και τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Έχει σχεδιαστεί ως ο ιδανικός σύντροφος για τα άτομα που ζουν στις σύγχρονες πόλεις με ενεργητικό, αθλητικό τρόπο ζωής, διαθέτοντας περιπετειώδες στιλ. Οι διαστάσεις του δε διαφέρουν από ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου, αφού έχει μήκος 4.271 χλστ., πλάτος 1.852 χλστ., ύψος 1.443 χλστ. και μεταξόνιο 2.650 χλστ.

Η 4θέσια καμπίνα του Enduro έχει σχεδιαστεί από το τμήμα Hyundai Advanced Design για να δημιουργεί μια συναισθηματική αντίληψη που εκφράζει τον αισθησιασμό και δυναμισμό. Επιπλέον, οι εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες που μεταφέρουν την εικόνα στην οθόνη της κεντρικής κονσόλας. Νέο στοιχείο που ευνοεί την εργονομία είναι το τηλεχειριστήριο που προσφέρει διπλή λειτουργία και συνδέεται με την οθόνη της κονσόλας. Το πάνω κουμπί ελέγχει το μενού ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και το κάτω ελέγχει το σύστημα κλιματισμού.

Τέλος, το πρωτότυπο Enduro τροφοδοτείται με τον άμεσου ψεκασμού υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 2.0 T-GDI, συνδυασμένο με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7-DCT.

Get it on Google Play Download on the App Store