Honda Jazz Mugen με σπορ χαρακτήρα

Αφού είδαμε το νέο Honda Jazz (Fit στην Ιαπωνία) και αναμένοντας το επίσημο λανσάρισμά του προς τα τέλη του έτους στην Ευρώπη, η έκδοση Mugen αυτού φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Σύμφωνα λοιπόν με το φυλλάδιο του βελτιωτικού οίκου Mugen στην Ιαπωνία όπου και λανσάρεται αυτό το μήνα το Fit, μεταξύ των εκδόσεών του υπάρχει και έκδοση Mugen τόσο για το απλό όσο και το υβριδικό μοντέλο.

Οι εκδόσεις αυτές ξεχωρίζουν από το πορτοκαλί χρώμα τους και την έντονα επιθετική τους όψη που πηγάζει από την σχεδίαση του νέου εμπρόσθιου προφυλακτήρα και τα LED φωτιστικά σώματα που βρίσκονται εκεί, την ευμεγέθη αεροτομή και τον διαχύτη στο πίσω μέρος, τα πλαινά μαρσπιέ και τις όμορφες ζάντες 8 ακτίνων της εταιρείας.

Στο εσωτερικό εκτός από τα μπάκετ καθίσματα και τις κόκκινες επενδύσεις σε δάπεδο και πόρτες, οι εκδόσεις Mugen θα φέρουν πιο σπορτίφ αισθητικής πίνακα οργάνων.

Στις βελτιώσεις της Mugen όσον αφορά το μηχανικό κομμάτι περιλαμβάνονται νέα πιο ελεύθερα φίλτρα αέρα και νέο σύστημα εξάτμισης που αναμένεται να ανεβάζουν την απόδοση αισθητά, αλλά και μεγαλύτερα φρένα όπως και νέα ανάρτηση που θα προάγει το σπορ ύφος των συγκεκριμένων εκδόσεων οδηγικά.   

Get it on Google Play Download on the App Store