Το Nissan Skyline ονομάστηκε «Πιο εμβληματικό Ιαπωνικό αυτοκίνητο»

Οι οπαδοί του Japftest το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ιαπωνικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, ονόμασαν το Nissan Skyline ως το «Πιο εμβληματικό Ιαπωνικό Αυτοκίνητο όλων των εποχών» (Most Iconic Japanese Car Ever ). 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πίστα του Silverstone της Μ. Βρετανίας στις 24 Απριλίου, πραγματοποίησαν μία ψηφοφορία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το θέμα αυτό και ξεκάθαρος νικητής αναδείχτηκε το Nissan Skyline. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε ένα ακόμα εικονικό ιαπωνικό σπορ μοντέλο, η Toyota Supra και στην τρίτη θέση τοποθετήθηκε το Subaru Impreza WRX.  

Στο φετινό Japftest θα υπάρχουν πάνω από 16.000 συμμετέχοντες και 3.500 αυτοκίνητα, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά κάθε λογής κλασικά και μη ιαπωνικά αυτοκίνητα και σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον για κάθε λάτρη της αυτοκίνησης. Παράλληλα θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις, driftshows, θα υπάρχουν πολλά club ιαπωνικών αυτοκινήτων, διαγωνισμός «VTEC Challenge» για όλα τα μοντέλα της Honda, όπως επίσης και άλλες εκδηλώσεις, που είναι η «RX7 FT Anniversary» και η «Evo Celebration». Δυστυχώς για εμάς, η εκδήλωση πέφτει λίγο… μακριά.

Get it on Google Play Download on the App Store