Αποφυγή σκύλου κόστισε σε Maserati 90.000 δολάρια!

Η ασφαλής τοποθέτηση των διαφόρων αντικειμένων στο αυτοκίνητο -ανεξαρτήτως του μεγέθους και βάρους τους- ποτέ δεν πρέπει να αμελείται για λόγους ασφαλείας, αφού με το παραμικρό δυνατό φρενάρισμα εκσφενδονίζονται προς τα εμπρός. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κουτιά με χρώμα τα οποία πρέπει να τοποθετούνται στο πορτ μπαγκάζ ή έστω να σφηνώνουν στην καμπίνα χαμηλά στα πόδια και πίσω από τα εμπρός καθίσματα.

Καμία από αυτές τις ενέργειες δεν έκανε ο οδηγός μιας Maserati Quattroporte, ο οποίος μετέφερε κουτιά με λευκό χρώμα τοποθετημένα στο πίσω κάθισμα. Για κακή του τύχη πετάχτηκε ένας σκύλος ενώ οδηγούσε και για να τον αποφύγει πάτησε απότομα τα φρένα και ξαφνικά όλη η καμπίνα βάφτηκε άσπρη θυμίζοντας έργο αφηρημένης τέχνης. Ο σκύλος μπορεί να την γλίτωσε μαζί και με τον οδηγό, ωστόσο η ζημιά που προκλήθηκε στο υπερπολυτελές εσωτερικό ήταν πολύ μεγάλη.

Η ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει το αυτοκίνητο αποφάσισε ότι η μπογιατισμένη Maserati θα έπρεπε να διαγραφεί, ενώ οι πραγματογνώμονες κοστολόγησαν τη ζημιά για περισσότερα από 90.000 δολάρια!

Get it on Google Play Download on the App Store