Peugeot 307 δίνεται δωρεάν λόγω απίστευτης βρομιάς!

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά όπως σοφά λέει ο λαός μας, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση που θα δείτε η λέξη “καθαριότητα” ήταν πλήρως άγνωστη σε μια 20 ετών κοπέλα, τουλάχιστον σε ότι αφορά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. H Ella Williamson παράτησε το εικονιζόμενο Peugeot 307 με 91.367 μίλια (147.000 χλμ.) σε ένα παρκινγκ και ο πατριός της James Baggott έπαθε σοκ με το που αντίκρισε το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Κάθε επιφάνεια από την καμπίνα του ταλαιπωρημένου 307 ήταν καλυμμένη με αποφάγια σε αποσύνθεση και μούχλα. Τα καθίσματα, οι επενδύσεις των θυρών, η κονσόλα, το ταμπλό, τα πατάκια ήταν απίστευτα βρωμερά, ενώ ακόμα και με βιολογικό καθαρισμό δύσκολα μπορεί να αφαιρεθούν.

Ο κύριος Baggott αντί να προσπαθήσει να το καθαρίσει και να το πουλήσει για 1.000 στερλίνες (1.387 ευρώ), προτίμησε να το ξεφορτωθεί δίνοντάς το τσάμπα. Μάλιστα το προσφέρει μέσω του site Super Unleaded ως έπαθλο σε διαγωνισμό. Το εν λόγω site περιγράφει πιο αναλυτικά την κατάσταση του αυτοκινήτου με δόσεις χιούμορ, όμως στην κατάσταση που βρίσκεται και με τόση βρώμα και δυσωδία δύσκολα θα το πάρει κανείς ακόμα και να τον πλήρωναν.

Get it on Google Play Download on the App Store