Απίστευτη τιμή για τη μοναδική αυτή BMW M5 Touring

Οι BMW M5 ανεξαρτήτως γενιάς είναι από τα κορυφαία και πιο εντυπωσιακά τόσο σε εμφάνιση όσο σε επιδόσεις και οδηγικά χαρακτηριστικά αυτοκίνητα στην κατηγορία των σπορ μεγάλων μοντέλων. Ειδικά οι παλαιότερες έχουν μια κλασική πλέον γοητεία και όταν βλέπεις μια καλοσυντηρημένη θα σου τραβήξει την προσοχή.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Με 600 άλογα και τετρακίνηση η νέα BMW M5 (+video)

Στοιχεία που ισχύουν και για την εικονιζόμενη BMW M5 Touring, η οποία έχει κάτι που την κάνει εξαιρετικά σπάνια. Σύμφωνα με την αγγελία, πρόκειται για μία από τις μόλις δύο M5 Touring E34 που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής σε χρώμα Santorin Blue. Αυτή η M5 Touring κατασκευάστηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1994 και έκτοτε έχει διανύσει 154.828 χιλιόμετρα, ενώ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το δίχρωμο δερμάτινο εσωτερικό της βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Να υπενθυμίσουμε ότι την κίνηση της BMW M5 Touring E34 αναλαμβάνει το 3.8 λτ. 6κύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο απόδοσης 340 ίππων και 400 Nmροπής, το οποίο επιτάχυνε το μεγάλο στέισον βάγκον των 1.786 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Καυτή κόντρα με BMW M5 και γυναίκα αναβάτη (+video)

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή της συγκεκριμένης μεταχειρισμένης BMW M5 Touring. Αυτή ανέρχεται στα 129.990 δολάρια, τα οποία ισοδυναμούν με 109.530 ευρώ. Σίγουρα είναι πάρα πολλά, αλλά πρόκειται για τη μοναδική ίσως στον κόσμο που υπάρχει σε αυτό το χρώμα και σε αυτή την κατάσταση.

Get it on Google Play Download on the App Store